KONYA’DA KAHRAMANMARAŞ KURTULUŞ RÜZGARI ESTİ

Pazartesi, 19.02.2018

Konya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, bu hafta sonunda kurtuluş etkinliğini gerçekleştirdi.

TEKKE’DE YIKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Pazartesi, 19.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Pazartesi, 19.02.2018

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından 17-19 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya’nın Serik ilçesinde gerçekleştirilen "Geleneksel Sporların İhyası Forumu"nda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi örnek gösterildi.

KURTULUŞ DESTANI PANORAMA MÜZESİ ÇALIŞMA SAATLERİ

Pazartesi, 19.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları tamamlanan Kültürpark içerisinde yer alan Kurtuluş Destanı  Panorama Müzesinin 10.02.2018 Cumartesi günü resmi açılışı gerçekleştirildi.

PARDUS’A İLK GEÇECEK BÜYÜKŞEHİR: KAHRAMANMARAŞ

Cuma, 16.02.2018

Milli İşletim Sistemi olan Pardus’a ilk geçecek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK ULAKBİM’in ev sahipliğinde düzenlenen işbirliği protokolü imza töreniyle, TÜBİTAK tarafından geliştirilen Pardus İşletim Sistemine geçiş çalışmalarını başlattı.

DİRENİŞ’TEN DİRİLİŞE SÖYLEŞİ PROGRAMI

Cuma, 16.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Suffe Kadın Gelişim ve Farkındalık Topluluğu işbriliği ile gerçekleştirilen Direniş’ten Diriliş’e söyleşi programı yapıldı.

TÜGVA GENÇLERİ YEDİKUYULAR’DA

Cuma, 16.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Gençlik Vakfı işbirliği ile düzenlenen etkinlikte gençler Yedikuyular Kayak Merkezi’nde bir araya geldi.

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte gençler kayak yapmanın ve karın keyfini çıkardılar.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİ HASTA TAŞIMA ARACI

Perşembe, 15.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerine aralıksız devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ‘Engelleri Sevgiyle Aşıyoruz’ sloganıyla özel tertibatlı hizmet aracını engelli vatandaşların hizmetine sundu.

ABDULHAMİT HAN KAVŞAĞI AÇILDI

Perşembe, 15.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Abdulhamit Han Kavşağı (Çukurova) araç geçişine açıldı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN KAYAK AKADEMİSİ

Perşembe, 15.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular Kayak Merkezi’ni hizmete açmasının ardından Kayak Akademisi’ni de hizmete açtı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılan proje kapsamında Yedikuyular Kayak Akademisi’nde eğitimler başladı.