BÜYÜKŞEHİR’DEN RAMAZAN PROGRAMLARI

Cuma, 25.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenliyor.

İMDATLARINA BÜYÜKŞEHİR DALGIÇLARI YETİŞTİ

Cuma, 25.05.2018

Andırın’da meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle nehir yatağında mahsur kalan vatandaşların imdadına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetişti.

HAFIZ ALİ EFENDİ MEZARI BAŞINDA ANILDI

Perşembe, 24.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Hafız Ali Efendi’yi ölümünün 51. Yıldönümünde mezarı başında andı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN DENEME SINAVI

Perşembe, 24.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte ortaokul son sınıf öğrencilerine Deneme Sınavı gerçekleştirdi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TÜRKOĞLU’NDA İFTAR

Perşembe, 24.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı münasebetiyle ilçelerde düzenlediği iftar programlarına Türkoğlu ile devam etti.

SAHURA KADAR SPOR BAŞLADI

Perşembe, 24.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği Herkes İçin Sahura Kadar Spor projesi kapsamında etkinlikler yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hem Aliya İzzetbegoviç Parkı’nda hem de Muhsin Yazıcıoğlu Mesire Alanı’nda etkinlikler yapılıyor.

ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİN DİKKATİNE

Çarşamba, 23.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Demokrasi Meydanı’nda yapmakta olduğu üst geçit çalışmaları dolayısıyla yol kapanmasına gidileceği belirtildi.

ÇOKRAN-KALEKAYA YOLU 10 METREYE ÇIKIYOR

Çarşamba, 23.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde 2018 yılı sonuna kadar ulaşım problemini çözmek maksadıyla yeni yol yapım çalışmalarının yanı sıra mevcut yollarda da bakım ve iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ İŞÇİLERİ KURTARDI

Çarşamba, 23.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin iş kazası geçiren işçilere anında müdahale ederek kurtardığı belirtildi.

BOĞULAN SURİYELİ VATANDAŞI DALGIÇLAR ÇIKARDI

Çarşamba, 23.05.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi dalgıçlarının sulama kanalında boğulan bir kişiyi çıkarttıkları belirtildi.