YARALANAN VATANDAŞA SANİYELER İÇİNDE MÜDAHALE

Cuma, 16.06.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin trafik kazasında iki araç arasında sıkışan bir yaralıya saniyeler içinde müdahale ettiği belirtildi.

Konu ile ilgi olarak İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; 16.06.2017 tarihinde, saat 19.35’te, 112 ihbar hattına, Dulkadiroğlu ilçesi, Kahramanmaraş-Gaziantep karayolunda trafik kazası bilgisi gelmesi üzerine, Merkez İtfaiye Grubu 1 dakika içinde olay yerine ulaşarak müdahalede bulundu.

Gaziantep yönünden Kahramanmaraş’a gelmekte olan 46 ZC 758 plakalı aracın, yol sulama aracına arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada, sulama aracında görevli bir kişi, iki araç arasında sıkışarak ağır yaralandı. Olay yerinde gerekli güvenlik önlemlerini alan itfaiye ekibi, yaralıya ilk yardım müdahalesi yaptıktan sonra sağlık ekiplerine teslim etti. 30 yaşlarındaki yaralının durumu ciddiyetini koruyor.