Buradasınız

Haberler

Çocuklar, Gölge Oyunu ve Kukla Gösterileriyle Doyasıya Eğlendi

Salı, 19.03.2024

Büyükşehir Belediyesinin Necip Fazıl Konteyner Kent’te düzenlediği geleneksel Hacivat Karagöz gölge oyunu ve kukla gösterileri çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

Büyükşehir İtfaiyesi, Çanakkale Şehitlerini Andı

Pazartesi, 18.03.2024

Büyükşehir İtfaiyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla İtfaiye Dairesi Başkanlığında düzenlenen programda Çanakkale şehitlerini yâd etti.

Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl Dönümünde Şehitler Dualarla Yâd Edildi

Pazartesi, 18.03.2024

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlenen programlara katılan Başkan Güngör, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm ecdadımızı saygı, minnet ve şükranla anıyor; bu mukaddes topraklar uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, tazimle yâd ediyorum” dedi.

Eşref Ziya, Seslendirdiği Ezgilerle Müzik Ziyafeti Yaşattı

Pazartesi, 18.03.2024

Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinliklerinde, tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinden Eşref Ziya sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde Ziya, seslendireceği ezgilerle müzik ziyafeti yaşattı.

KAMEK’in Yeni Atölyeleri Katılımcılarını Bekliyor

Pazartesi, 18.03.2024

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları’nda; Kişisel Gelişim, Hobi ve Sanat alanlarında verilecek eğitimlere başvurular başladı. Ücretsiz olarak düzenlenecek kurslara Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden başvuru yapılabiliyor.

Haydi Çocuklar Hacivat Karagöz Kukla Gösterisine

Pazartesi, 18.03.2024

Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde 20 Mart Çarşamba günü Hacivat Karagöz Kukla Gösterisi, NFK Kültür Merkezi önünde çocuklarla buluşacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinliğe tüm çocuklar davet edildi.

Beyoğlu’nda Kalıcı Konutların Temeli Atıldı

Pazar, 17.03.2024

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Türkoğlu’nun Beyoğlu Mahallesi’nde kalıcı konutların temel atma törenine katılan Başkan Güngör, “Bir yandan tamamlanan kalıcı konutların teslimi devam ederken bir yandan da yeni konutların temelleri atılıyor. İnşallah hemşehrilerimizin tamamı çok kısa süre içerisinde kalıcı konutlarına kavuşacak” dedi.

Başkan Güngör, İftarda Emniyet Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cumartesi, 16.03.2024

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında emniyet mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Güngör, “Emniyet teşkilatımızın her bir kademesinde görev alan tüm emniyet mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyor, muvaffakiyetler diliyoruz. Bu vesileyle vatanımızı korumak için canını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Çiriş Böreği, Şehrin Tescilli Ürünleri Arasına Eklendi

Cuma, 15.03.2024

Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk Patent ve Marka Kurumuna yapılan başvuruyla, şehrin mutfak kültüründe önemli bir yeri olan Kahramanmaraş Çiriş Böreği’nin tescili alındı.

Başkan Güngör, Galatasaray Konteyner Kent’te Vatandaşlarla İftar Yaptı

Cuma, 15.03.2024

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Nef Galatasaray Konteyner Kent’te vatandaşlarla bir araya gelerek iftar yaptı.

Sayfalar