BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ DEV BULVAR

Perşembe, 20.04.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi trafiği rahatlatma adına dev bulvarlar yapmaya devam ediyor.

Dulkadiroğlu ilçesinde başlayan çalışmalarda 25 metrelik dev bulvarın yapımına başlayan Büyükşehir Belediyesi yolu en kısa zamanda hizmete açmayı planlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada: “İlimiz Dulkadiroğlu ilçesi Dulkadiroğlu Belediyesi yeni hizmet binasının yapılacağı alanda doğu-batı akslı toplam uzunluğu 2,5 kilometre olan yeni bulvar açım çalışmasının doğu taraf 1 kilometrelik 1. kısmında çalışmalar devam etmekte olup, bulvarın genişliği 25 metredir.

Yol aksı meydana çıkarılmış olup, kazı-dolgu ile kotlama çalışmaları devam etmektedir” denilerek bilgi verildi.