MİLLET AKADEMİSİ’NDE DERSLER DEVAM EDİYOR

Perşembe, 16.03.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Millet Akademisi’nde dersler aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Dairesi Başkanlığı bünyesinde muhtarlara yönelik derslerin verildiği Millet Akademisi’nde bu haftanın konukları Göç İdaresi Müdürü Hasan Demirkol ve Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan oldular.

Kültürpark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Millet Akademisi derslerinde Göç İdaresi Müdürü Hasan Demirkol, ilimizdeki göçmenlerle ilgili konuşarak son duruma ilişkin bilgiler aktardı.

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan ise liderlik üzerine muhtarlara bilgilendirmelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Dairesi Başkanlığı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Muzaffer Türk’ün de katıldığı Millet Akademisi İkinci Grup Derslerinde aynı zamanda muhtarlardan gelen sorulara da cevaplar verildi.