SARAYALTI CADDESİ’NDE YIKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Perşembe, 19.10.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yıkım çalışmaları devam eden Sarayaltı Caddesinde incelemelerde bulundu.

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Perşembe, 19.10.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir program düzenledi.

KİTAP FUARINA ZİYARETÇİ AKINI

Perşembe, 19.10.2017

Kahramanmaraş 4. Uluslar arası Kitap ve Kültür Fuarı’na ziyaretçi akını devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nın ilk altı gününde 90 bini geçti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIŞ ŞARTLARINA HAZIR

Perşembe, 19.10.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, yaklaşan kış dönemi için hazırlıklarını tamamladı.

LARVA MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Perşembe, 19.10.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde ilaçlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN STEM PROTOKOLÜ

Perşembe, 19.10.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Stem Protokolü imzalandı.

BAŞKAN ERKOÇ ANDIRIN’DA…

Çarşamba, 18.10.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bir takım gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Andırın ilçesine gitti.

ÖNCE KİTAP FUARI SONRA NİKAH

Çarşamba, 18.10.2017

Kahramanmaraş 4. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nda zaman zaman ilginç kareler göze çarpıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü açılan Uluslar arası Kitap ve Kültür Fuarı’nda gelinle damadı görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler.

TAZEOĞLU KİTAP İMZALADI

Çarşamba, 18.10.2017

Türkiye’nin en çok satan yazarı unvanını elinde bulunduran Kahraman Tazeoğlu Kahramanmaraş’ta okuyucularıyla buluştu.

“MUHTARLIK MAKAMI, VATANDAŞIN DEVLETE AÇILAN İLK KAPISIDIR”

Çarşamba, 18.10.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.