DELİGÖNÜLLLER KONAĞI’NDA KEÇE TASARIM KURSU

Perşembe, 14.12.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ev hanımlarına yönelik düzenlediği kurslar tüm hızıyla devam ediyor.

ANDIRIN’DA KAMEK KURSLARI DEVAM EDİYOR

Perşembe, 14.12.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren KAMEK Kursları Andırın ilçesinde de devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları (KAMEK) Andırın ilçesinde 5 alanda devam ediyor.

ANDIRIN BEŞBUCAK YOLUNDA STABİLİZE ÇALIŞMASI

Perşembe, 14.12.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarına Andırın İlçesinde de devam ediyor.

Andırın İlçesi Beşbucak Mahallesi Kerim’ler yolunda stabilize çalışmalarına başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi malzeme çekimi ve sıkılaştırma çalışmalarını yürütüyor.

ARASA OTOPARK’TA SON RAMPA YAPILIYOR

Çarşamba, 13.12.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından otopark sorununu çözmek için yapımına başlanan Arasa Çok Katlı Otopark inşaatında son çıkış rampasının yapımına başlandı.

İKİ GİRİŞ-ÇIKIŞLI OLACAK

BOYLU MAHALLESİ’NDE STABİLİZE ÇALIŞMASI

Çarşamba, 13.12.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmaları kapsamında Çağlayancerit İlçesi Boylu Mahallesi yolunda stabilize çalışmalarına devam ediyor.

İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Çarşamba, 13.12.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin iş güvenliği uzmanları tarafından iş güvenliği eğitimleri verilmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen eğitim seminerleri 14 Aralık 2017 tarihinde de verilecek.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ

Çarşamba, 13.12.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ulucami civarında gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet etti.

MİLLİ İRADE MEYDANI OTOPARK’INDA SONA DOĞRU

Salı, 12.12.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına kısa süre önce başlanan Milli İrade Meydanı ve Katlı Otopark projesinde otopark katları yükselmeye başladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİ ÇOCUKLARA ÖZEL PROGRAM

Salı, 12.12.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğünce 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ilimizde eğitim veren engelli okullarında ki öğrenciler ziyaret edilerek moral motivasyon programları düzenlendi.

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ 12 ARALIK’TA TOPLANDI

Salı, 12.12.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 12 Aralık 2017 Salı günü saat 13.30’da toplandı.