KAMU PERSONELİNE İŞARET DİLİ KURSU

Perşembe, 13.08.2015
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlara işaret dili kursu açıyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü ve Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü’nce düzenlenecek Türk İşaret Dili Kursu kayıtları başladı. Engelliler Şube Müdürlüğünce yapılan açıklamada: “Kamu kurumlarında görev yapan personellere yönelik işaret dili kursumuzun kayıtları başladı.  Kamu kurum ve kuruluşlarına gelen işitme engelli vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için böyle bir kurs düzenliyoruz. Bu kursumuzun ardından halkımızdan ve engelli kardeşlerimizden talep gelmesi durumunda da onlar için de işaret dili kursu düzenleyebiliriz ” denilerek bilgi verildi.