TÜRKİYE HARP MALULU GAZİ, ŞEHİT, DUL VE YETİMLER DERNEĞİ KAHRAMANMARAŞ ŞUBE BİNASI HİZMETE GİRDİ

flahhhKahramanmaraş Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul Ve Yetimler Derneği şube binası düzenlenen törenle hizmete girdi.  Çamlık Mesire Alanı içerisine 600 metrekare kapalı alana yaptırılan dernek binasının açılış törenine Vali Yardımcısı Volkan Barış Göçmez, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Belediye Başkan Yardımcıları, Askerlik Şube Başkanı Emin Erdem, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Gazi Üsteğmen Taner Uran, Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, İl Müftüsü Bekir Gülce, Siyasi Parti İl Başkanları, Daire Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, muhtarlar, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

DSC_5602DSC_5648Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende ilk konuşmayı yapan Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, dernek binasını Kahramanmaraş’a kazandırdığı için Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’a teşekkür etti. Başkan Poyraz da, yaptığı konuşmada gazi ve şehitlerin her zaman Türk insanının kalbinde olduğunu söyleyerek, `Böyle bir bina ile onların hakkını ödememiz mümkün değil` dedi. Başkan Poyraz, dernek binasının yapıldığı Çamlık Mesire Alanının kentin en bilinen yerlerinden biri olduğunu ifade ederek, “6-7 yıldır sürdürdüğümüz bir çalışma vardı. Şube başkanı ve arkadaşlarımızla birlikte dernek binası için yer arayışındaydık. Biz istedik ki yapacağımız işten zevk alalım. Öyle bir yere dernek binasını yapalım ki dört dörtlük olsun. Hem güzel bir mekân olsun hem de yanına yapılan küçük büfesinin işletilmesiyle derneğe katkı sağlansın. Hamdolsun istediğimiz gibi bir mekân oldu. Şehrin en güzel mesire alanlarından biri olan Çamlık Mesire Alanı içerisinde 600 metrekare bir alana yapılan bu binada kardeşlerimiz huzur içerisinde faaliyetlerde bulunabilecekler. Kahramanmaraş Belediyesi olarak her zaman yanınızda olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bu bizim en asli görevlerimizdendir. Dernek binasının hepinize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Konuşmanın ardından Dernek Binası açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Volkan Barış Göçmez, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Askerlik Şube Başkanı Emin Erdem, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Gazi Üsteğmen Taner Uran, Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman birlikte kestiler.

DSC_5536 DSC_5549 DSC_5565 DSC_5731 DSC_5575

RESİMLERİ BÜYÜTMEK İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ

DSC_5615 DSC_5663 DSC_5680 DSC_5701 DSC_5706

Yorum ekle

Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz yorumlarınız için aşağıdaki kuralların doğrulanması gerekmektedir;
1-Yorumlarınızda yada yorum bırakmak için girdiğiniz E-Mail adreslerinizde gayri ahlaki kelime guruplarının bulunmaması
2-Kişi yada kuruluşlara kişilik yada özlük haklarını ihlal edecek suç isnat edilmemesi.(Bu tip başvuruların internet üzerinden Bilgi edinme - Sorun Cevaplayalım bölümlerinden yada Şahsen Çözüm Masasında dilekçeli başvuru ile yapılması gerekmektedir.)
3-Yorum içerisinde kışkırtıcı yada rencide edici ifadelerin kullanılmaması
4-Yorumlarda herhangi bir maksat ve anlam ifade etmeyen anlamsız ve değerlendirilmeye alınamayacak ifadelerin yazılmaması
5-İş taleplerinin yazılmaması
6-İlan ve Duyuruların yazılmaması

Not: Yorumlar Web Departmanı tarafından kontrol edildikten sonra yayımlanmaktadır.
Güvenlik kodu
Yenile