SU PARASI DA ONLİNE ÖDENEBİLECEK
Okunma Sayısı : 23703 defa
Küçült Büyüt Font Büyüklüğü

Pazartesi, 13 Aralık 2010

Kahramanmaraş Belediyesi halkımıza kolaylık sağlamak maksadı ile su parası ödemelerinde de online işlemleri başlattı.

Kahramanmaraş Belediyesi e-belediye hizmetlerinde halkımıza kolaylıklar sunmaya devam ediyor.

Kredi kartı ile tahsilat işlemlerinin ardından vatandaşlarımızın, bundan sonraki süreçte de su faturası ödemelerini Vakıfbank internet bankacılığı yoluyla online borç ödeme veya otomatik ödeme talimatı vermek suretiyle gerçekleştirebilecekleri bildirildi.

Online  su tahsilatının; www.vakifbank.com.tr adresinden webşubem-ödemeler-fatura ödeme-faturalarım-fatura ödeme-su ödemeleri-kahramanmaraş su menüsünü seçerek

yada;

www.vakifbank.com.tr adresinden webşubem-ödemeler-fatura ödeme-faturalarım-otomatik ödeme talimatı- su ödemeleri-kahramanmaraş su menüsünü seçerek gerçekleştirilebileceği bildirildi.

Ayrıca, Kahramanmaraş Belediyesi web sitesi üzerinden kredi kartı ile sanal pos uygulaması yoluyla tahsilat işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

HEADER

#7 OSMAN YILMAZ » 21-03-2012 09:33

s.a evet bende arkdaşlara katılıyorumm.lü tfen K.Maraş köklü bir belediyedirr,sa dece bir bankaya bağımlı kalmayalım.Rica ediyorum büyükelrimizden maaş aldığımız bankaya otomatik ödem talimatı verelimmm,ricam ben engell bir vatandaşım,bulu nduğum yerle su vezneleri ters geliyorrrr,isti rhamım bu mesajlarr sadece okunup bir yere atılmasın,dikka te alırsınız umut ediyorum.
+4 +−

OSMAN YILMAZ

#6 ATA46 » 25-08-2011 21:05

maaşımızı farklı bankalardan almaktayız otomatik ödeme için sadece bir banka gösterilmesi bir çile değilmi sadece su parası ödemekiçin o bankada hesap ve kredi kartımı alalım bu nudiğer bankalarada yaygınlaştırıls a isabetli olur sağlıcakla veesenlekalın.. .....hamdi ata
+3 +−

ATA46

#5 MEHMET ÇELİK » 26-04-2011 08:12

K.maraş'ta sadece Vakıfbank mı var? Düzenli bir şekilde vatandaştan su parasını almak istiyorsanız diğer bankalardan da ödemelerin olması gerkiyor.
+3 +−

MEHMET ÇELİK

#4 mehmet duran » 13-04-2011 19:13

kredi kartlarına da otomaitk ödeme talimatının verilmesini istiyoruz. otomatik ödeme alan bankaların sayısının arttırılmasını istiyoruz. inşallah.
+2 +−

mehmet duran

#3 ismail köse » 01-03-2011 07:05

güzel hizmet

ismail köse

#2 Yonetici » 21-01-2011 22:40

Alıntılandı Heckan:
Çok büyük bir hizmet gelmiş yapanlardan allah razı olsun. Peki Vakıfbankta hesabı olmayanlar ne yapacak? Madem bir iş yapmışsınız bir zahmet diğer bankalarıda dahil ediniz (:

Tüm bankaların kredi kartları kullanılacak şekilde işleyen online ödeme sistemi devrededir.Kahr amanmaraş Belediyesi Web Departmanı İlginiz İçin Teşekkür Eder İyi Günler Dileriz.

Yonetici

#1 Heckan » 21-01-2011 21:54

Heckan

Yorum ekle

Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz yorumlarınız için aşağıdaki kuralların doğrulanması gerekmektedir;
1-Yorumlarınızda yada yorum bırakmak için girdiğiniz E-Mail adreslerinizde gayri ahlaki kelime guruplarının bulunmaması
2-Kişi yada kuruluşlara kişilik yada özlük haklarını ihlal edecek suç isnat edilmemesi.(Bu tip başvuruların internet üzerinden Bilgi edinme - Sorun Cevaplayalım bölümlerinden yada Şahsen Çözüm Masasında dilekçeli başvuru ile yapılması gerekmektedir.)
3-Yorum içerisinde kışkırtıcı yada rencide edici ifadelerin kullanılmaması
4-Yorumlarda herhangi bir maksat ve anlam ifade etmeyen anlamsız ve değerlendirilmeye alınamayacak ifadelerin yazılmaması
5-İş taleplerinin yazılmaması
6-İlan ve Duyuruların yazılmaması

Not: Yorumlar Web Departmanı tarafından kontrol edildikten sonra yayımlanmaktadır.
Güvenlik kodu
Yenile