MİLLETVEKİLİ KAÇAR’DAN BELEDİYEYE ZİYARET
Okunma Sayısı : 2069 defa
Küçült Büyüt Font Büyüklüğü

Çarşamba, 17 Ağustos 2011

Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar ve Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ı makamında ziyaret eden AK Parti Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

TBMM’nin tatile girmesi sonucu milletvekilleri seçim bölgelerine dağılarak ziyaretlere başlamışlardı. Bu bağlamda seçim bölgesi Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Milletvekili Sevde Beyazıt Kaçar, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ı da ziyaret ettiklerini söyledi.

Yorum ekle

Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz yorumlarınız için aşağıdaki kuralların doğrulanması gerekmektedir;
1-Yorumlarınızda yada yorum bırakmak için girdiğiniz E-Mail adreslerinizde gayri ahlaki kelime guruplarının bulunmaması
2-Kişi yada kuruluşlara kişilik yada özlük haklarını ihlal edecek suç isnat edilmemesi.(Bu tip başvuruların internet üzerinden Bilgi edinme - Sorun Cevaplayalım bölümlerinden yada Şahsen Çözüm Masasında dilekçeli başvuru ile yapılması gerekmektedir.)
3-Yorum içerisinde kışkırtıcı yada rencide edici ifadelerin kullanılmaması
4-Yorumlarda herhangi bir maksat ve anlam ifade etmeyen anlamsız ve değerlendirilmeye alınamayacak ifadelerin yazılmaması
5-İş taleplerinin yazılmaması
6-İlan ve Duyuruların yazılmaması

Not: Yorumlar Web Departmanı tarafından kontrol edildikten sonra yayımlanmaktadır.
Güvenlik kodu
Yenile