Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı İtfaiye Eri Alımı Sonuçları (Lise veya Dengi Okul Mezunları Grubu)

Sıra Adı Soyadı T.C. Kimlik Numarası Atamaya Esas Başarı Puanı Başarı Durumu
1 Murat TEPE 21*****66 72,28 ASIL KAZANDI
2 Musa BİBER 32*****54 71,91 ASIL KAZANDI
3 İsmail TUNÇEZ 14*****38 70,61 YEDEK

Sınavı Kazanan Asıl Adaylardan İstenilecek Belgeler:

• Diploma aslı veya noter tasdikli örneği,
  • Nüfus cüzdanı ve sürücü belgesinin noter tasdikli örneği,
  • Sağlık açısından İtfaiye Eri olur ibareli tam teşekküllü hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu,
  • Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet fotoğraf (Vesikalık/Biyometrik),
  • Adli sicil kaydı belgesi,
  • Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge,
  • KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,
  • Başvuru dilekçesi (Aday tarafından doldurulup imzalanacaktır.)

Atanmaya hak kazanan adaylar istenilen belgeleri mesai gün ve saatleri içerisinde en geç 20 Mayıs 2022 tarihi mesai bitimine kadar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına (İsmetpaşa Mah. Azerbaycan Bulv. No:25 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ) teslim edeceklerdir.

Not: Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmeliğin    25. maddesinde yer alan “…… atama için öngörülen koşullara uymayan veya gerekli belgeleri süresi içinde getirmeyen adayların atamaları yapılmaz.” hükmü gereğince belirtilen tarihe kadar evraklarını teslim etmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.

Dosya ekleri: