Ölçü tartı ve tartı aletlerinin 2018 Yılı müracaatlarının, kayıt ve kabulüne 02 Ocak 2018 tarihinden itibaren başlanmıştır.

İLAN

Açık ve kapalı Pazar yerlerimizdeki üretici ve Pazarcı esnaflarımızın kullandıkları ölçü ve tartı aletleri ile 2000 kg’a kadar Mekanik terazi ve Baskül kullanan esnaflarımızın ellerinde mevcut bulunan 2016 yılı ve daha önceki yılların damgasını taşıyan Masa terazileri, Asma teraziler, Tek Kollu kantarlar ve İbreli terazilerin markası, cinsi, çekeri ve miktarını gösteren müracaat formlarını 2018 yılı Şubat ayı sonu mesai bitimine kadar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Grup Merkezi Ölçüler ve Ayar Memurluğuna vermeleri gerekmektedir.

Vatandaşlarımızın cezai duruma düşmemeleri için öngörülen yasal işlemleri zamanında yaptırmaları ilanen duyurulur.

Büyükşehir Belediye Başkanı

Mehmet Fatih ERKOÇ